Fit 8-weken fitplan

Wil jij afvallen en in korte tijd je lekker in je vel voelen zitten?
Afvallen en je slank en fit voelen doe je bij De Leyens fitness- & squashclub voor Zoetermeer en omgeving met het speciale 8 weken programma Mijn FITPLAN.


Diëten maakt dik!
Herken je het volgende patroon? Je hebt een dieet gevonden dat helemaal bij je past. De eerste weken vliegen de kilo’s er af. Na verloop van tijd wordt het afvallen steeds moeilijker. Je krijgt het idee dat je steeds minder kunt eten om toch nog gewicht te verliezen. Als je jezelf een keer tegoed doet aan iets lekkers ben je direct weer een kilo aangekomen. Ongemerkt stap je weer over op je oude voedingspatroon. Je gewicht is weer terug op het oude niveau … of zelfs hoger.
Uit onderzoek blijkt dat je na iedere lijnpoging eerder en meer in gewicht aankomt.
 
Dit kan anders!
Met ons speciale 8 weken programma behaal jij resultaat zonder een hongerdieet te volgen, maar met begeleiding op gezonde voeding en de juiste vorm van beweging. Je kiest voor een verandering van je levensstijl die bij jou past en die jij wel kunt volhouden. 
 

Kies jij voor Mijn FITPLAN, dan kies jij voor jezelf!

  
Met jouw eigen Mijn FITPLAN-coach lukt het wel.
De komende 8 weken is het ons doel jou individueel te coachen in het slanker en fitter worden. Je krijgt een persoonlijke coach die jou zo goed mogelijk zal begeleiden met alle kennis, middelen, steun en motivatie die maar mogelijk is. De coach geeft jou persoonlijke voedingstips en begeleid jou in het volgen van een gezond vervullend week menu dat jij kunt volhouden. Verder stelt jouw eigen Mijn FITPLAN-coach een persoonlijke trainingsplan samen waarmee jij op verantwoorde wijze kunt werken aan het realiseren van jouw doelstellingen.
 

Jouw 1e motto: mijn verandering start nu!

 

Mijn FITPLAN biedt:

  • Een persoonlijke FITPLAN-coach
  • Een gepersonaliseerd trainingsplan gericht op resultaat behalen
  • Meerder weeg- en meetmomenten gericht op resultaat
  • Meerdere evaluatie- en sportbegeleidingsmomenten
  • Een workshop ‘Gezonde voeding voor mij’
  • Een persoonlijk consult voor het krijgen van persoonlijke voedingstips uitgaande vanuit de sleutel principes over voeding voor ontbijt, lunch, diner en tussendoortjes
  • Gericht advies over aanvullende trainingsmogelijkheden voor, tijdens en ná het Mijn FITPLAN.
 
Jij staat centraal
Met Mijn FITPLAN gaat het niet om een standaard maat waarmee wordt gemeten. Wij kijken naar jou!
Hoe ziet jouw leven eruit?
Hoe eet en beweeg je nu?
Hoe druk ben jij in je dagelijks leven?
Wat is haalbaar voor jou?
 
Nu lukt het wel!
Veranderingen moeten vooral haalbaar zijn en vol te houden. Het belangrijkste van Mijn FITPLAN is dat alles draait om het verbeteren van jouw gezondheid en welzijn waarmee jij voor op de langere termijn een levensstijl kunt aanmeten die jou een lang, gezond en actief leven kan bieden. 
 

Mijn FITPLAN is jouw FITPLAN!

 

*Mijn FITPLAN programma’s worden aangeboden voor een duur van 8 weken
 
Wil jij nu gedurende 8 weken een fittere en slankere start maken onder begeleiding van jouw eigen Mijn FITPLAN coach? Meld je dan hier vandaag nog aan!

JA! Ik start met het Back in Shape programma.