Actie

Voor fitness in Zoetermeer en omstreken ben je aan het goede adres bij De Leyens fitness- & racketclub! De Leyens biedt trainingsmogelijkheden aan voor de ervaren en de beginnende sporter, voor jong en oud en ook voor mensen met uiteenlopende medische aandoeningen. Wacht niet langer, maar kom kennismaken!

 

Huidig lidmaatschapsaanbod
Liever meteen goed van start voor een langere termijn? Dat kan! Wij helpen jou je doel te halen middels ons professionele instructeursteam dat werkt volgens een uitgebreid persoonlijk begeleidingstraject. Deze professionele coaching is inclusief al onze Resultaat lidmaatschappen! Waar wacht je nog op?

Start nu met een gezondere levensstijl.
 

Neem jij liever geen risico? Word lid met de 90 dagen niet goed-geld terug garantie.*

Vul het onderstaande formulier in en claim dit aanbod en maak een nieuwe start. Kies voor een nieuwe JIJ!
Onze instructeurs staan 7 dagen per week klaar om jou te helpen bij het bereiken van jouw doelstelling. Maak een afspraak en ervaar wat sporten bij De Leyens voor jou doet!

* Aanbod geldig op het Garantie lidmaatschap met een minimale duur van 12 maanden.

JA! Ik wil kennismaken!

Dit is waarom jij komt sporten bij De Leyens?
Om jou te helpen jouw trainingsdoelstelling te halen, bieden wij een groot aanbod aan faciliteiten, iets waarmee De Leyens zich onderscheidt. Bij de Leyens train je in een fitnessruimte verdeeld over 7 ruimtes op A-merk kwaliteit apparatuur van LifeFitness en Milon. Naast de mogelijkheid te sporten op reguliere fitnesstoestellen en het geavanceerde Milon systeem om in 35 minuten je fit te trainen, bieden wij ook een aparte functionele trainingsruimte met kooi, losse gewichten en meer. Waarom? Omdat wij niet voor minder gaan dan het beste, want jij bent dat waard!

Kortom,  je kunt bij ons alles vinden om jouw persoonlijke trainingsprogramma te vullen. Dat hoef je niet alleen te doen. Uitgebreide begeleiding van onze fitness professionals is inclusief al onze lidmaatschappen.
Sterker en fitter, fitter en slanker, starten met bewegen… Wij hebben al het materiaal en de kennis in huis om dit werkelijkheid te laten worden voor jou. Wij helpen jou jouw doelstellingen te halen!

JA! Ik wil mijn trainingsdoelstelling halen!

Onze instructeurs staan 7 dagen per week klaar om jou te helpen bij het bereiken van jouw doelstelling. Daar gaat het om! Maak een afspraak en stel het niet meer uit. Over 3 maanden ben jij jezelf dankbaar dat jij vandaag de beslissing neemt te starten met sporten bij De Leyens!

JA! Ik start. Ik wil lid worden!

Ik vul onderstaand formulier in om een afspraak te maken om kennis te maken en lid te worden van De Leyens fitness- & racketclub Zoetermeer.
 

Neem contact op