Yoga

Voor Yoga lessen zit je goed bij De Leyens fitness- & racketclub Zoetermeer en voor Stompwijk, Gelderswoude, Benthuizen, Moerkapelle, Bleijswijk en omgeving.  Met 3 verschillende yoga lessen per week en 5 yoga lessen in totaal bieden wij diversiteit en ruime keuze in tijden over de hele week verspreid. Onze yoga lessen worden gegeven door echte yoga professionals. Jij bent in goede handen bij ons! 
 
Wat is Yoga
Yoga is duizenden jaren geleden ontwikkeld in het Oosten en gebaseerd op kennis over de relatie tussen lichaam en geest. Yoga betekent het in balans brengen van lichaam en geest. Het woord Yoga betekent ‘verbinden’. Maar het verbinden gaat verder. De variatie van houdingen (Asana’s) geeft je lichaam energie en vermindert de effecten van stress. 

De voordelen van yoga
Yoga maakt je bewust van je innerlijke belevingswereld, wat je een rijke kennis over jezelf in alle toonlagen, zowel fysiek als geestelijk oplevert. Je leert weer beter tot ontspanning te komen met alle gevolgen van dien: betere nachtrust, minder stijve vastzittende spieren en een rustige regelmatige diepe ademhaling. Een regelmatige oefening van Yoga draagt niet alleen bij aan een goede gezondheid van het lichaam, maar verhoogt ook het zelfbewustzijn en stimuleert de zelfontwikkeling. 

Met yoga fit, sterker, soepeler én meer ontspannen
Door de verschillende bewegingen die Yoga kenmerken vindt je meer ontspanning, wordt je soepeler én wordt je sterker!  Een Yoga les is voor iedereen geschikt: jong of oud, man of vrouw. Iedereen kan de heilzame werking van yoga ervaren!   Kijk op ons lesrooster voor ook de dagen en tijden van Power Yoga en Yoga Lates.
 
Waar
Groepsleszaal

Wanneer
  • Dinsdagochtend 11.30u gegeven door Anja
  • Dinsdagavond 20.30u gegeven door Kimberley
  • Donderdagochtend 10.30u gegeven door Anja

 

Kijk op het lesrooster voor de tijden. Alle groepslessen duren 50 minuten.

Proefles
Ben je nieuwsgierig en wil je deze les wel een keertje uitproberen?
Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen snel contact met je op om je verder te informeren en eventueel een proefles met je af te spreken.
 

Yoga test