Functionele training

Functionele training brengt je terug aan de basis van sport en dat doe je voor Zoetermeer, Stompwijk, Gelderswoude, Benthuizen, Moerkapelle, Bleiswijk en omgeving bij De Leyens Fitness- & Racketclub. Wij verzorgen deze super effectieve groepsfitnesstraining toegankelijk voor alle niveaus.
 
Ja! Ik start en vraag een gratis proefweek aan!

Voor iedereen
Cardio, coördinatie, balans, snelheid, kracht, power, flexibiliteit en nauwkeurigheid worden gecombineerd in een uitdagend Workout of the Day (WOD). Oefeningen zijn makkelijk aan te passen, zodat jong en oud, man en vrouw, gevorderde of beginnende sporter kan mee doen en voldoening kan halen uit deze groepstraining.

Reserveren voor de BOX079?
De BOX079 lessen zijn toegankelijke voor maximaal 8 personen waarbij er dus veel ruimte is voor persoonlijke aandacht. Een deelnemer die een BOX079 les wil reserveren kan dit alleen doen voor zichzelf.
Dus niet voor meerdere personen. Meld je vandaag nog aan!
Klik hier -> deleyens.baanreserveren
 
Op welke tijden kan ik een BOX079 les volgen?
Klik hier voor het lesrooster

Kids vanaf 8 jaar oud

Functionele training is ook uitermate geschikt voor de jeugd. Op een speelse manier worden er oefeningen uitgevoerd op basis van lichaamsgewicht (geen gewichten) en wordt er een stukje cardio training gedaan. De groeps- en funfactor staat tijdens deze training centraal!
Elke donderdag 
van 16:00 – 17:00 uur
Doe mee! En vraag hier een kids proefles aan.
 
Proefles
Heb jij nog nooit aan de Functionele training meegedaan, maar ben je nieuwsgierig of het iets is voor jou? Geef je dan nu op voor een proefles. Vul het formulier in en wij nemen snel contact op met jou voor het maken van een afspraak. Proefweek