Kids overzicht

Iedereen weet hoe belangrijk sport en spel is voor gezonde motorische en sociale ontwikkeling van onze kinderen. De Leyens Fitness- & Racketclub biedt alle ouders in de omgeving van Zoetermeer en omstreken de mogelijkheid deze ontwikkeling bij hun kinderen te stimuleren.

Een uitgebreid aanbod van kids sport- en spel activiteiten.
Op tijd starten met sport en bewegen is erg belangrijk. Om voort te borduren op de dagelijkse beweging van kinderen en tieners biedt De Leyens Fitness- & Racketclub sport- en spel mogelijkheden. Ook beschikken wij over een fitnessruimte met verschillende apparaten en bieden tevens een scala aan Kidslessen.

Ons aanbod: 
  • Judo (3 t/m 13 jaar): de lessen bieden kinderen continu sociale-, sportieve- en motorische uitdaging op eigen leeftijdsniveau. Conditie, lenigheid en coördinatie worden beter van judo.
  • Kids Zumba (7 t/m 12 jaar): een leuke dansles met Latijns-Amerikaanse invloeden die makkelijk is te volgen voor iedereen. Stap voor stap leren de kinderen de danspassen.
  • Kids Streetdance: (vanaf 7 jaar): bij deze les kunnen verschillende soorten dans voorbij komen, zoals streetdance, hiphop, reggaeton en meer. Niks is te gek!
  • Kids Squash (8 t/m 15 jaar): met deze basistraining heeft het kind de spelregels en technieken van squash snel onder de knie en ondertussen wordt de conditie flink getraind.
  • Kids Trampoline fitness (7 t/m 12 jaar): blessurevrij extra intensief sporten en tegelijkertijd heel veel plezier hebben, dat doe je met trampoline fitness.
  • Stunt & Tricks (7 t/m 12 jaar): de leukste en gaafste trucjes op de trampoline leert jouw kind tijdens deze les
  • Kids BOX079 Functionele training (8 t/m 15 jaar): het training van nu - uitdagend, afwisslend en super leuk.

 

Verantwoord fitness & bewegen
Bij De Leyens Fitness- & Racketclub kunnen tieners van 12 tot en met 15 jaar gebruik maken van onze fitnessruimte. Fitness voor tieners gaat gepaard met een gestructureerd begeleidingstraject; elke vier weken wordt er een vaste afspraak met de fitnessinstructeur gemaakt om de voortgang te bekijken. Tieners mogen ook gebruik maken van de squash.

Tieners

  • Kids Squash: ook voor tieners t/m 15 jaar oud! Vrijdagmiddag: groepen zijn onderverdeeld in beginners, half gevorderden en gevorderden. Check het kidsrooster voor tijden. 

 

Proefles
Denk je dat jouw kind 1 van onze sport- en/of spel activiteiten leuk zou vinden?
Vul dan onderstaand formulier in voor het aanvragen van een proefles en wij nemen z.s.m. contact met je op. Vriendjes en vriendinnetjes mogen mee, maar geef het wel even aan op het formulier bij opmerkingen.
 

Kids proefles