Lidmaatschappen

De vrijheid om alles te gebruiken of alleen een balletje te slaan.
Sporten bij De Leyens fitness- & racketclub kan al vanaf €24,95 per maand. Wil je de vrijheid hebben om alle faciliteiten te kunnen gebruiken gedurende alle openingstijden, dan bieden wij zelfs een ‘niet goed-geld terug’ garantie.* Een uitgebreid begeleidingstraject is inclusief al onze Fitness lidmaatschappen. Kijk hier voor het begeleidingsmenu.

Welk lidmaatschap past bij mij?
Om erachter te komen welk abonnement in deze sportschool het beste bij jou past, kun je onderaan deze pagina de lidmaatschapstest doen. Klik op de button 'Direct naar online inschrijven' om onze basisprogramma's alvast te zien. 

Familielidmaatschap
Wij bieden een unieke kans voor gezinnen: met het familieabonnement voor slechts €103 per maand sport je met het hele gezin op één abonnement. Ben je lid met je partner, dan ben je al snel voordeliger uit als je kinderen gebruik willen maken van de al die leuke kindersport- en spel activiteiten

Vriendenlidmaatschap
Samen sporten is veel gezelliger dan alleen! Tevens blijkt dat diegene die met een sportmaatje gaan sporten, langer gemotiveerd blijven. Probeer regelmaat aan te brengen in het sporten. Zet dat kruis in de agenda voor jouw vaste sportavond met jouw sportmaatje. Dat helpt! Wij helpen een beetje mee, want ben jij samen met dat sportmaatje lid bij De Leyens, dan profiteren jullie samen van maandelijkse €10 voordeel met het vriendenlidmaatschap!*

Fitvak voorwaarden
Wij zijn aangesloten bij de NLActief (voormalig Fitvak), de branche organisatie voor sportscholen. Op al onze lidmaatschappen zijn de algemene voorwaarden van kracht die door de Fitvak zijn opgesteld. Kijk hier voor de algemene voorwaarden. Daarnaast bieden wij extra flexibiliteit buiten deze voorwaarden om: in de maanden juli en augustus is jouw lidmaatschap tijdelijk overdraagbaar op iemand anders voor een minimum termijn van 2 weken. 

* Vraag naar de voorwaarden.

Lidmaatschapstest