Samen lid is samen voordeel!

Samen sporten is veel gezelliger én motiverender. Maar dat is niet alles!
Als je samen lid wordt bij De Leyens kun je het Vrienden Garantie abonnement afsluiten en ontvang je allebei direct €10 voordeel per maand!

 
Ben je al lid, maar ken jij iemand die ook wil komen sporten bij De Leyens?
Neem die persoon mee. Jouw lopende Garantie abonnement kunnen wij omzetten naar het voordelige Vrienden Garantie abonnement en zo sport jij samen met die vriend of vriendin met maandelijks €10 voordeel!
 
Los van het voordeel met het Vrienden Garantie abonnement geniet het nieuwe lid óók van de reguliere inschrijfactie, zoals deze nú loop:

 

Waar wacht je nog op?
Neem mee die vrienden en ga samen die sportieve levensstijl aan!

 
 
Dit zijn de voorwaarden:
  • Kom samen naar de balie om je in te schrijven.
  • Het muteren van een bestaand lidmaatschap naar het Vrienden Garantie abonnement om maandelijks voordeel te genieten, kan alleen als de 2e persoon in de koppeling nieuw lid is óf wanneer je nu samen sport met een beperktere goedkopere abonnementssoort.
  • Het abonnement wordt aangegaan voor een minimale duur van 12 maanden.
  • Met het Vrienden Garantie abonnement ontvang je ieder maandelijks €10 korting op het reguliere Garantie abonnement conform de prijsstelling.
  • Met het Vrienden Garantie abonnement kun je als lid naast de reguliere fitness faciliteit en het groepslessen aanbod jezelf óók in 35 minuten Sterk, slank en fit trainen op de Milon Cirkel en meedoen aan onze unieke BOX079 -en Trampoline fitness lessen.
  • Verder zijn onze normale lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing op het abonnement, zoals dat geldt voor iedereen die lid is bij De Leyens.
 
* De inschrijfactie heeft betrekking op het niet betalen van de maandelijkse lidmaatschapscontributie. Bij inschrijving van een nieuwe lid wordt een eenmalige entree fee à €30 gerekend en de kosten van een toegangspas à €5.

Neem contact op