Danslessen

Alle kids uit Zoetermeer en omgeving zijn aan het goede adres bij DE Leyens fitness- & racketclub voor een geweldige coole streetdance les. Bij deze les doen we bijna hetzelfde als de oudere streetdancers alleen passen we de choreografie een beetje aan zodat iedereen lekker kan mee doen. Alles blijft net zo tof en intensief. Hier krijg je echt energie van!
 

Kids Zumba
Zumba is een groepsles met een duidelijke Latijns-Amerikaanse invloed. De les is gemakkelijk te volgen en de danspassen worden op spelenderwijze uitgelegd aan de kinderen. Door de aanstekelijke salsa, merengue, flamenco en zelfs hip hop muziek is elke les weer een feestje.

De instructeur zorgt voor een leuke, maar ook leerzame les voor kinderen van 8 t/m 15 jaar oud!

Wanneer
  • Vrijdagmiddag 16.00u - gegeven door Illius


Streetdance
Streetdance is ''bouncen” on the beat. Streetdance doe je vooral op populaire dancetracks. Wat deze dansvorm heel leuk maakt is dat je de verhaallijn, emoties en feeling van de song vertaalt in lichaamsbeweging. De dans wordt gekoppeld aan de tekst van de song en daardoor een verhaallijn heeft. Streetdance is niet zomaar dansen, maar een combinatie van techniek, pasjes, en een goed gevoel voor ritme. Ben jij ook zo gek op streetdance? Twijfel dan niet en laat je meenemen in een wereld van dansers als Usher, Beyonce en Chris Brown. We laten je zweten met een glimlach. Je bent van harte welkom voor een proefles want als je er een keer van geproefd hebt wil je zeker meer!

Wanneer
  • Vrijdagavond 17:00u (8 tot 12 jaar) 
  • Vrijdagavond 18:15u (12+)

 

Alle groepslessen duren 50 minuten

Aanmelden Gratis Proefles
Wil je meer informatie over de kids groepslessen of wil je graag een proefles voor jouw kind? Meld je dan hieronder aan via onze website. Vul jouw gegevens in en klik op verzenden. Er wordt zo spoedig mogelijk contact met je opgenomen.