Functionele Fit 55+

Het trainen van nu: functionele training! En dat is voor alle leeftijden. Ben jij 55-plusser en wil jij niet achter de spreekwoordelijke geraniums terecht komen? Doe dan mee met de BOX079 Functionele Fit 55+ groepstraining bij De Leyens fitness- & racketclub voor regio Zoetermeer, Stompwijk, Gelderswoude, Benthuizen, Moerkapelle, Bleijswijk en omgeving.
 
Wat is BOX079 – functionele fit 55+
Deze groepstraining is de ultieme vorm van Functionele Fitness. Cardio, coördinatie, balans, snelheid, kracht, power, flexibiliteit en nauwkeurigheid worden gecombineerd in een uitdagende Workout of the Day (WOD). De intensiteit, bewegingen en herhalingen worden zodanig aangepast dat iedereen kan deelnemen op zijn eigen niveau. De focus zal liggen op trainen van mobiliteit en stabiliteit.  

Waar
BOX079 studio

Wanneer
  • Woensdagochtend om 10:30u 
  • Vrijdagochtend om 10:30u

Kijk op het lesrooster voor de tijden. Alle groepslessen duren 50 minuten.
 
 * Inschrijven kan per 1 les per dag maximaal 1 week van te voren. Vanwege de beperkte ruimte is het noodzakelijk om bij afwezigheid tijdig af te melden. Bij meerdere ‘no shows’ zonder opgave van reden is het de Leyens team genoodzaakt om maatregelen te nemen.  
 
Proefles
Ben je nieuwsgierig en denk jij dat dít echt iets is voor jou?
Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen snel contact met je op voor het maken van een afspraak voor het volgen van een proefles.

Proefles