Zomer lesrooster

De volgende groepslessen komen te vervallen tijdens de zomervakantie:
 
Dag en Tijd Groepsles Instructeur Vakantieweek Datum
Maandag 20:00u Spinning Martin 3 25 juli
 
Woensdag 19:30u Spinning Najib 1 t/m 6 13, 20 en 27 juli
3, 10 en 17 augustus
 
Woensdag 19:30u Olds. Aerobics Sandy 1 en 2 13 en 20 juli
 
Vrijdag 16:00u Zumba Kids Ilius 3, 4 en 5 29 juli
​6 en 13 augustus
Vrijdag 17:00u Streetdance 1 Nikki 3, 4 en 5 29 juli
​6 en 13 augustus
Vrijdag 18:00u Streetdance 2 Nikki 3, 4 en 5 29 juli
​6 en 13 augustus


Het is ons streven het huidige lesrooster tijdens de juli en augustus door te laten lopen. 
Een grote uitdaging, want los van de vakanties is er ook krapte op de markt als het gaat om het vinden van instructeurs. Als een instructeur op vakantie gaat, zullen wij er alles aan doen vervanging te vinden. Dit zal helaas niet voor elke les mogelijk zijn.

Deze zomer werken we daarom met een weekrooster. Dit betekent dat de planning van groepslessen afhangt van wanneer instructeurs op vakantie gaan en of we vervanging voor hun les hebben kunnen vinden.

Het reserveringssysteem zal altijd leidend zijn.
 
Zit jouw les er niet tussen bij de opties om te kunnen reserveren? Dan is die les die week helaas komen te vervallen. Wellicht staat hij er de week erna wel gewoon weer op. Lessen die open staan om te reserveren, zijn lessen die tijdens de vakantieperiode ook gegeven zullen worden. *

Deze zomer geldt: bij een deelnemersaantal van 3 of meer leden die 1,5 uur van tevoren gereserveerd staan voor een les, gaat de les door. Als er 1 of 2 deelnemers 1,5 uur van tevoren op de lijst staan, zullen wij het besluit nemen de les te annuleren. Wij zullen dan persoonlijk met de leden contact opnemen om de annulering door te geven.
 
*Bij plotselinge uitval van een les kort van tevoren door afmelding van de instructeur vanwege bijvoorbeeld ziekte, start ons standaard groepslessenprotocol en worden leden geïnformeerd per mail en/of telefonisch contact.