Waarom de Leyens

De Leyens Fitness- & Racketclub  is de sportschool voor jou voor de regio Zoetermeer, Pijnacker, Bleijswijk, Benthuizen, Stompwijk en omgeving.

Waarom kiezen mensen voor de Leyens fitness- & racketclub in Zoetermeer, Pijnacker, Bleiswijk,Benthuizen, Stompwijk en omgeving? Levenslust, energie, inspiratie, motivatie, werklust, levensgeluk: het lukt allemaal veel makkelijker als je in een gezond lijf zit. De Leyens helpt jou je persoonlijke doelen te bereiken. De Leyens is de sportschool voor iedereen!

Dit is waarom je komt sporten bij De Leyens:

 

Download onze Algemene voorwaarden en ons Privacy beleid.

Maak kennis met fitness in Zoetermeer, Zoetermeer, Pijnacker, Bleijswijk, Benthuizen, Stompwijk en omgeving.
De Leyens Fitness- & Racketclub is meer dan een gewone sportschool. Wij helpen je graag om jouw doelstelling te bereiken. Start met een gratis proefweek fitness. Je begint met een vrijblijvend gesprek om te bekijken wat je leuk vindt, om jouw doelstelling(en) te bepalen en te bekijken hoe wij jou hierbij kunnen helpen. Daarna laten wij jou graag onze club zien en bespreken wij de mogelijkheden om te starten! Doe de lidmaatschapstest.
 
Met begeleiding of zelfstandig
De Leyens is een moderne en gezellige sportschool met doorlopende begeleiding. Gestructureerd trainen? Bij De Leyens word je intensief begeleid via trainingsschema’s op maat. Liever zelfstandig aan de slag? Dat kan maar weet dat onze instructeurs altijd voor je klaar staan om eventuele vragen te beantwoorden. 

Groepslessen
Als aanvulling op de fitnesstraining kun je bij de Leyens ook meedoen aan meer dan 60 groepslesactiviteiten per week die live worden begeleid door gecertificeerde groepslesinstructeurs. Je traint in groepsverband en onder begeleiding van een enthousiaste instructeur op muziek. Groepslessen gaan volgens een vast lesrooster.

Ontspanning
Ook om te ontspannen biedt de club volop mogelijkheden. Heb jij behoefte aan minder stress? Doe dan mee met 1 van de vele body & mind lessen, zoals Yoga of Tai Ji Qi Gong. Bovendien kan ieder lid gratis gebruik maken van de sauna's, zowel in de dames- als in de herenkleedkamer. Na afloop is het goed vertoeven in onze gezellige brasserie. Je kunt hier bijvoorbeeld genieten van een lekker drankje, een stevige kop koffie of een lekkere lunch. 

Familieclub
Naast sport voor volwassenen wordt er veel aandacht besteed aan kinderactiviteiten, zoals danslessen, trampoline lessen, squashlessen en nog veel meer. Speciaal voor families hebben wij het familielidmaatschap, dat direct voordeel biedt aan het hele gezin! Dit maakt sportschool De Leyens dé famileclub voor Zoetermeer, Pijnacker, Bleiswijk, Benthuizen, Stompwijk en omgeving.

De Leyens Fitness- & Racketclub is 7 dagen per week geopend.  

Vul onderstaand formulier in voor het maken van een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking.

Neem contact op