Afslanken in Zoetermeer, afvallen met gezond verstand

Wil je afslanken in Zoetermeer? Kom naar De Leyens Fitness & Health. Want wij kiezen voor afvallen met gezond verstand. Geen crashdiëten, poeders en pillen, maar op een leuke manier die bij jou past toewerken naar een nieuwe lifestyle. Je voelt je fit en lekker!

Afvallen in Zoetermeer: heerlijk eten & lekker sporten

Gezonde voeding & afslanken in Zoetermeer

Afslanken in Zoetermeer bij De Leyens Fitness & Health doe je op de manier die bij jou past. Dat betekent dat je heerlijk blijft eten, met gerechten en ingrediënten die jij lekker vindt. Maar dan wel uitgebalanceerd en gezond. Je krijgt hierbij begeleiding van onze personal trainers, die allemaal kennis hebben van gezonde voeding.

Bewegen en afslanken in Zoetermeer

Sporten stimuleert de vetverbranding. Daarom is regelmatig sportief bewegen zeer aan te raden als je gewicht wilt verliezen. Daarvoor hoef je je echt niet helemaal uit de naad te werken. Intensief sporten kan heel lekker zijn. Maar om gewicht te verliezen op een gezonde manier is matig intensief bewegen juist de beste methode. Want je verbrandt dan zowel vet als calorieën. Je krijgt van onze trainers de begeleiding die je nodig hebt. Zo helpen zij jou bij het stellen van realistische doelen. Want afvallen is geen sprint, afvallen is een marathon.

Personal training voor afslanken in Zoetermeer

Wil je gezond en goed afslanken in Zoetermeer, denk dan eens aan personal training via Mijn FITPLAN bij De Leyens Fitness & Health. Onze personal trainers hebben veel kennis van gezonde voeding. Ze adviseren je over een gezond eetpatroon en bieden je een stok achter de deur om vol te houden. Ook houden jullie samen de vorderingen bij, zodat je precies kunt zien wat het effect is van je inspanningen. En als je dan op de weegschaal staat en je ziet hoeveel kilo’s eraf zijn, dan motiveert dat nog meer om er lekker mee door te gaan…

VRAAG HIER ALLLE (START)INFORMATIE AAN OVER HET 8-WEKEN FITPLAN

Starten met afslanken in Zoetermeer doe je bij De Leyens Fitness & Health. Vul je hieronder je gegevens in en klik op 'Verzenden'. Wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.