Personal Trainer

Jouw betaalbare personal trainer in Zoetermeer

Personal training duur? Niet bij De Leyens Fitness & Health. Wij maken sporten met een personal trainer in Zoetermeer betaalbaar, zodat het voor iedereen bereikbaar is. Dankzij onze unieke aanpak met Mijn FITPLAN krijg je wel al de persoonlijke begeleiding die je nodig hebt. Maar dan tegen verrassend lage kosten.

Voordelen van sporten met een personal trainer in Zoetermeer

  • persoonlijk plan op maat
  • stimuleert je om tóch te gaan sporten
  • wekelijkse evaluatie
  • 1-op-1-begeleiding
  • goede afspraken voor de komende week
  • kennis van voeding en beweging
  • zekerheid dat je op de juiste manier traint

Voordelige personal training in Zoetermeer

Personal training via Mijn FITPLAN in Zoetermeer bij De Leyens Fitness & Health is betaalbaar omdat wij kiezen voor één coachingsmoment van 15 minuten per week. Je trainer staat dus niet continu naast je om af te tellen terwijl jij je workout doet. Jouw personal trainer helpt je bij het ontwikkelen van goede gewoontes en dat vinden wij veel belangrijker. Zijn er oefeningen die jij niet kunt doen - bijvoorbeeld vanwege een fysieke beperking - dat heeft je personal trainer altijd een goed alternatief.

Elke week evalueren en plannen maken voor de komende week!

Wat doet jouw personal trainer in Zoetermeer voor je?

In de eerste plaats motiveert jouw personal trainer jou bij jouw weg naar fitheid en gezondheid. Tijdens het wekelijkse coachings-moment bespreek je wat er de afgelopen week allemaal goed ging en wat er voor verbetering vatbaar is. Vervolgens maak je samen goede afspraken voor de komende week. Zo heb je een mooie stok achter de deur om je workouts te gaan doen en gezond en lekker te eten. Je personal trainer is deskundig in beweging en voeding en geeft jou al de informatie die je nodig hebt. Zo weet je zeker dat je op de juiste weg bent!

VRAAG HIER ALLE (START)INFORMATIE AAN OVER HET 8-WEKEN FITPLAN

Personal Training in Zoetermeer met Mijn FITPLAN. Vul je gegevens in en klik op 'Verzenden'. Wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.