Milon Cirkel

Milon Cirkel Zoetermeer, fit in 35 minuten

Wil jij je fit en lekker voelen? Maar heb je weinig tijd om te sporten? Ben je niet zo sportief of heb je gewoon niet de motivatie om elke week urenlang te trainen? Met de Milon Cirkel in Zoetermeer van De Leyens Fitness & Health ben je fit in slechts twee keer 35 minuten per week.

30% meer resultaat dan reguliere fitness

Effectief en blessurevrij slank en fit met Milon Cirkel Zoetermeer

Fit in workouts van slechts 35 minuten. Het kan met de Milon Cirkel in Zoetermeer van De Leyens Fitness & Health. Deze circuittraining is bijzonder effectief. Het is een een zeer brede en complete workout. Je krijgt hierbij uitstekende begeleiding van onze trainers. Bovendien stellen alle fitnesstoestellen de zithouding, beweging en weerstand volautomatisch perfect op maat in voor jou. Zo sport je met maximaal effect en minimaal risico op blessures.

Waarom kies je voor Milon Cirkel Zoetermeer?

  • korte circuittraining van slechts 35 minuten
  • slanker en fitter in korte tijd
  • twaalf toestellen voor alle spiergroepen
  • maximaal resultaat
  • uitstekende persoonlijke begeleiding
Personal Training bij Sportschool De Leyens Fitness & Health Zoetermeer

Maximaal effect van je training op de Milon Cirkel

Bij training op onze Milon Cirkel is elke beweging effectief. Elke beweging - heen- en terugwaarts - voer je uit met de juiste weerstand. Dit maakt je krachtsinspanning veel effectiever dan reguliere trainingshandelingen. Je traint kort, maar intensief op elk van de twaalf toestellen. De snelle afwisseling zorgt ervoor dat de Milon Cirkel een zeer gevarieerde training is.

Milon Cirkel in Zoetermeer met twaalf toestellen

De Milon Cirkel in Zoetermeer van De Leyens Fitness & Health bestaat uit twaalf toestellen: drie fietsen, drie crosstrainers en zes spierversterkende toestellen. Tijdens elke training leg je het circuit twee keer af. Houd je chipcard voor de lezer en de toestellen stellen zich volautomatisch en snel in op jouw persoonlijke zithouding, beweging en weerstand. Je kunt gelijk aan de slag.

Vraag hier je gratis dagpas aan.

Wil je weten of De Leyens Fitness & Health bij je past? Claim dan NU je gratis dagpas!
LET OP: Beperkt beschikbaar!

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.