Welkom bij De Leyens Fitness & Health in Zoetermeer, waar we al sinds 1981 sport en gezondheid een centrale plek geven in ons hart. Wat begon met tennis, squash en racketbal is uitgegroeid tot een plek waar iedereen terecht kan voor een fitte en gezonde levensstijl.

Onze geschiedenis

Ons avontuur begon in de vroege jaren '80 als een bruisend centrum voor racketsporten. Naarmate de vraag naar meer fitnessmogelijkheden groeide, hebben we eind jaren '80 onze eerste fitnessactiviteiten gestart, in samenwerking met Ceasar Sports. In 2005 was het tijd voor een eigen draai. We openden onze eigen fitnessruimte naast de drie racketbalbanen die we al hadden.

Innovatie en uitbreiding

De laatste jaren hebben we niet stilgezeten. Onze fitnessruimte onderging flinke uitbreidingen in zowel 2019 als 2023. Deze uitbreidingen hebben onze capaciteit vergroot om de nieuwste trainingsapparatuur en fitnessprogramma’s te bieden. Onze faciliteiten zijn ontworpen om te voldoen aan de behoeften van iedereen, van beginners tot gevorderde sporters.

Onze Missie

Bij De Leyens Fitness & Health is onze missie om een ondersteunende en motiverende omgeving te bieden waar iedereen, ongeacht leeftijd of niveau, kan werken aan een gezondere en actievere levensstijl. We streven ernaar om de best mogelijke service te bieden met deskundige begeleiding en goede fitnessapparatuur.

Sluit je aan bij onze sportschool

Of je nu interesse hebt in racket sporten, je fitnessdoelen wilt bereiken, of gewoon op zoek bent naar een vriendelijke en stimulerende omgeving, De Leyens Fitness & Health heet je van harte welkom. Kom eens langs om onze sportschool te bekijken en maak kennis met ons team. Wij zijn hier om je te helpen jouw persoonlijke doelen te bereiken. Ontdek wat De Leyens Fitness & Health voor jou kan betekenen. Bezoek ons vandaag nog in Zoetermeer!

Vraag hier je gratis dagpas aan.

Wil je weten of De Leyens Fitness & Health bij je past? Claim dan NU je gratis dagpas!
LET OP: Beperkt beschikbaar!

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.