Sauna in Zoetermeer, onbeperkt gratis gebruik voor leden

Gratis onbeperkt naar de sauna in Zoetermeer. Dat is één van de voordelen waarvan leden van De Leyens Fitness- & Health profiteren. Onze sportschool biedt single sexed sauna’s in Zoetermeer. Mannen en vrouwen kunnen bij ons dus gescheiden genieten van alle geneugten die de sauna biedt.

Gratis naar de sauna, dat is één van de voordelen waarvan leden van De Leyens Fitness- & Health profiteren.

Voordelen van de sauna in Zoetermeer bij De Leyens Fitness- & Health

 • gratis voor al onze leden
 • heerlijk ontspannen na het sporten
 • stimuleert de doorbloeding
 • onbeperkt gebruik
 • gescheiden sauna’s voor mannen en vrouwen

Sauna in Zoetermeer, gezond voor je geest

Even naar de sauna is hartstikke lekker. Het werkt ontspannend en dat is goed voor je mentale gezondheid. Want de warmte van de sauna zorgt voor de aanmaak van endorfine. Dit gelukshormoon verhoogt je weerstand, onderdrukt pijn en vermindert angsten. Er gaat meer zuurstof naar je hersenen, waardoor de doorbloeding verbetert.

Small Sauna bij Sportschool De Leyens Fitness & Health Zoetermeer

Sauna in Zoetermeer, gezond voor je lijf

Even naar de sauna is ontzettend goed voor je lijf. De warmte van de sauna verbetert de doorbloeding, wat herstel van spieren na het sporten stimuleert. Ook geeft het de aanmaak van witte bloedlichaampjes en daarmee je immuunsysteem een boost. De sauna is bovendien erg goed voor je hart en bloedvaten.

Waarom is de sauna zo goed voor je?

Bij De Leyens begrijpen we hoe belangrijk het is om niet alleen fysiek maar ook mentaal in vorm te blijven. Onze sauna in Zoetermeer is een fantastische plek om te ontspannen en tegelijkertijd je gezondheid een boost te geven. De warmte van een sauna heeft een verrassend positief effect op je lichaam en geest. Hier zijn enkele van de redenen waarom een regelmatig bezoek aan de sauna zo goed voor je is:

 • werkt ontspannend
 • verhoogt de weerstand
 • verbetert de doorbloeding
 • verbetert je immuunsysteem
 • reinigt je huid
 • versterkt je hart
 • verwijdt de bloedvaten
 • goed voor je brein

Veelgestelde Vragen over de Sauna bij De Leyens

Ja, als lid van De Leyens Fitness & Health in Zoetermeer kun je gratis en onbeperkt gebruikmaken van onze sauna. Dit is een van de vele voordelen die wij onze leden bieden, waardoor je na het sporten heerlijk kunt ontspannen.

Ja, we bieden gescheiden sauna’s aan, zodat zowel mannen als vrouwen in privacy kunnen genieten van de voordelen van de sauna.

Genieten van de sauna bij De Leyens in Zoetermeer biedt talrijke gezondheidsvoordelen. Het kan je helpen ontspannen, je weerstand verhogen, pijn verminderen en je bloedcirculatie verbeteren. Bovendien is het goed voor je immuunsysteem, reinigt het je huid, versterkt het je hart en verbetert het de gezondheid van je bloedvaten en brein.

De hitte van de sauna helpt bij het verbeteren van de bloedcirculatie, wat essentieel is voor het herstel van de spieren na een intensieve workout. Ook verhoogt het de productie van witte bloedlichaampjes, wat je immuunsysteem een boost geeft en bijdraagt aan een betere algemene gezondheid.

Vraag hier je gratis dagpas aan.

Wil je weten of De Leyens Fitness & Health bij je past? Claim dan NU je gratis dagpas!
LET OP: Beperkt beschikbaar!

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.