Mijn FITPLAN

Mijn FITPLAN

Een gezonde leefstijl bereiken en behouden, dat willen we natuurlijk allemaal. Maar hoe bereik je je doel, blijf je gemotiveerd en hoe houd je jouw behaalde resultaten vast? En ook, hoe zet je nu die eerste stap naar jouw nieuwe leefstijl? Misschien heb je zelfs al eerder gesport maar ben je toch afgehaakt door verminderde motivatie.

Uniek 8-Weeks Programma

De Leyens Fitness en Health in Zoetermeer heeft een uniek 8-Weeks programma ontwikkeld: Mijn FITPLAN. Hét perfecte programma voor iedereen die (weer) wil starten met zich fitter voelen, gezonder leven en graag deskundige en persoonlijke begeleiding krijgt tijdens het sporten.

Tijdens dit speciale 8-Weekse programma behaal jij resultaat zonder een dieet te volgen, maar met begeleiding op gezonde voeding en de juiste vorm van beweging. Je kiest voor een verandering van je levensstijl die bij jou past en die jij wél kunt volhouden. Maak van bewegen een terugkerende routine, zo blijf je gemotiveerd en helpen we jou om je doel te behalen. En vast te houden!

Mijn FITPLAN biedt:

  • Een persoonlijke Mijn FITPLAN coach
  • 2x 45 minuten PT introductie-afspraken om je ideale schema te samenstellen en uit te voeren
  • Een gepersonaliseerd trainingsplan gericht op resultaat behalen
  • Wekelijkse 15 minuten gedurende “check-in” met je coach
  • Gericht advies over aanvullende trainingsmogelijkheden

 

Nu lukt het wel!

Veranderingen moeten vooral haalbaar zijn en vol te houden. Het belangrijkste van Mijn FITPLAN is dat alles draait om het verbeteren van jouw gezondheid en welzijn waarmee jij voor op de langere termijn een levensstijl kunt aanmeten die jou een lang, gezond en actief leven kan bieden.

Vrouw Personal training bij sportschool De Leyens Fitness & Health Zoetermeer

Vraag hieronder meer informatie aan.

VRAAG HIER ALLLE (START)INFORMATIE AAN OVER HET 8-WEKEN MIJN FITPLAN

Vul je gegevens in en klik op 'Verzenden'.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.