BOOTCAMP IN ZOETERMEER, EFFECTIEF TRAINEN IN DE BUITENLUCHT

Ben je graag lekker buiten bezig en wil je graag sterkere spieren en een betere conditie? Denk dan eens aan bootcamp in Zoetermeer. Bootcamp bij De Leyens Fitness & Health is een mooie mix van hardlopen, intervaltraining en fitnessoefeningen in de vrije natuur. Het is een zeer effectieve training in de buitenlucht.

WIE KAN ER MEEDOEN AAN BOOTCAMP IN ZOETERMEER?

Bootcamp in Zoetermeer bij De Leyens Fitness & Health is geschikt voor iedereen. Of je nou beginnend sporter bent of al ver gevorderd, jong of op leeftijd, man of vrouw, het maakt niet uit. De trainers leggen de lat laag zodat iedereen de basisoefeningen kan doen. En wie graag wat intensiever traint, kan altijd wat extra’s doen. Zo kan iedereen bootcampen op eigen niveau, met voldoende uitdaging. Het belangrijkst is dat je het leuk vindt. Want train je met plezier, dan train je met effect.

WAT IS BOOTCAMP?

Bootcamp is een outdoor training, een full-body workout waarbij je werkt aan je uithoudingsvermogen, sterke spieren, je figuur en je flexibiliteit. Bootcamp is van oudsher een zware militaire training. Bootcamp in Zoetermeer is daarentegen een trainingsprogramma dat geschikt is voor iedereen. Want wij vinden dat iedereen lekker moet kunnen trainen in de buitenlucht. Daarom leggen wij de lat laag. En natuurlijk ben je altijd vrij om de oefeningen voor jezelf wat pittiger te maken.

WAAROM KIES JE VOOR BOOTCAMP IN ZOETERMEER?

  • je traint in de gezonde buitenlucht
  • bootcamp is heerlijk ontspannen door inspanning
  • je verbrandt veel calorieën
  • het is een zeer gevarieerde training
  • het is geschikt voor iedereen
  • je traint je hele lichaam, zowel je spierkracht als conditie
  • trainen in een groep is gezellig

WANNEER IS ER BOOTCAMP?

Er is elke dinsdagavond een gezamenlijke bootcamptraining. Onder leiding van betrokken en motiverende trainers ga je als groep vanaf de sportschool naar buiten. In de buitenlucht werk je een training af van ongeveer vijftig minuten. En daarna is er uiteraard alle gelegenheid om even lekker bij te kletsen onder het genot van een gratis kopje koffie of thee.

Lesaanbod

Dinsdag:
19:00 -
19:50
Buiten
Beautiful,Young,Woman,Doing,Stretching,Exercise,At,Park.,Fitness,Model