Small Group PT BOX079

Small Group Training Zoetermeer

Functionele Training tijdens de Small Group PT BOX079 lessen brengt je terug aan de basis van sport en dat doe je voor Zoetermeer, Stompwijk, Gelderswoude, Benthuizen, Moerkapelle, Bleiswijk en omgeving bij De Leyens Fitness & Health. Wij verzorgen deze super effectieve groepsfitnesstraining toegankelijk voor alle niveaus.

Voor iedereen

Cardio, coördinatie, balans, snelheid, kracht, power, flexibiliteit en nauwkeurigheid worden gecombineerd in een uitdagend Workout of the Day (WOD). Oefeningen zijn makkelijk aan te passen, zodat jong en oud, man en vrouw, gevorderde of beginnende sporter kan mee doen en voldoening kan halen uit deze groepstraining.

Lestijden

Klik hier voor het lesrooster

Heb jij nog nooit aan Small Group Training meegedaan, maar ben je nieuwsgierig of het iets is voor jou? Geef je dan nu op voor een gratis dagpas. Vul het formulier in en wij nemen snel contact op met jou voor het maken van een afspraak.

Workout groepstraining Sportschool De Leyens Fitness & health

Groepstraining in Zoetermeer

Bij De Leyens geloven we dat je sporten het beste samen kan doen. Onze groepstraining in Zoetermeer, bekend als PT BOX079, is meer dan alleen een groepsles. Het is een kans om samen met anderen uit Zoetermeer en omstreken te groeien en te leren.

Groepsraining voor iedereen

Of je nu een beginner of een ervaren sporter bent, onze groepstrainingen zijn ontworpen om iedereen uit te dagen. Met een focus op cardio, coördinatie, balans, snelheid, kracht, power, flexibiliteit en nauwkeurigheid, biedt elke Workout of the Day (WOD) een complete fitnesservaring. Onze oefeningen zijn flexibel en aanpasbaar, zodat zowel jong als oud, man en vrouw, kunnen meedoen en voldoening vinden in elke sessie.

Probeer de groepstraining gratis

Ben je benieuwd wat onze groepstraining bij De Leyens in Zoetermeer voor jou kan betekenen? Waarom probeer je het niet zelf uit? Met onze gratis dagpas krijg je de perfecte kans. Laat je gegevens achter in het formulier, dan bellen wij je voor een afspraak. Kom langs en ervaar zelf hoe deze trainingen je kunnen helpen om je fitnessdoelen te bereiken. Wij kunnen niet wachten om je te ontmoeten en samen aan jouw gezondheidsreis te beginnen!

Vraag hier je gratis dagpas aan.

Wil je weten of De Leyens Fitness & Health bij je past? Claim dan NU je gratis dagpas!
LET OP: Beperkt beschikbaar!

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.