Fitness in Zoetermeer: voor iedereen een divers aanbod

Bij De Leyens Fitness & Health in Zoetermeer is fitness toegankelijk voor iedereen. We bieden apparatuur en trainingen geschikt voor alle niveaus en leeftijden. Het is geen verrassing dat zelfs 80-plussers graag bij ons komen fitnessen. Of je nu in topconditie bent en dat wilt behouden, revalideert of gewoon actief wilt blijven voor een gezonde levensstijl, in onze fitness in Zoetermeer vind je altijd workouts die bij jou passen. Bij ons ontvang je de persoonlijke aandacht en begeleiding die jij wenst of nodig hebt.

Ontdek onze veelzijdige fitnessruimte met zones in Zoetermeer

In onze fitnesslocatie in Zoetermeer vind je een ruim aanbod aan zones. Elke zone is zorgvuldig ontworpen met toestellen in een logische volgorde. Zo begin je met het opwarmen van grote spiergroepen en werk je toe naar specifieke spiertrainingen. Dit resulteert in optimale prestaties en minimaliseert het risico op blessures.

Milon Cirkel: effectief en tijdbesparend

Wil je efficiënt en blessurevrij werken aan een slanker en fitter lichaam? Ontdek dan onze Milon Cirkel, waarin je slechts twee keer 35 minuten per week nodig hebt om fit te worden én te blijven. Een perfecte oplossing voor wie weinig tijd heeft om te fitnessen.

Functional fitness, small group training

Verkies je small group training boven individuele trainingen? Ontdek BOX079 Functional Fitness. Deze small group training voor maximaal acht personen richt zich op conditie, coördinatie, balans, snelheid, kracht, explosiviteit en flexibiliteit. De kleine groepsgrootte zorgt ervoor dat de trainer volledige aandacht kan besteden aan elke deelnemer. De training is toegankelijk voor alle niveaus, waarbij extra uitdaging altijd mogelijk is bij BOX079 Functional Fitness in Zoetermeer.

Logo met Man en Vrouw Sportschool De Leyens Fitness & Health Benthuizen Zoetermeer

Vraag hier je gratis dagpas aan.

Wil je weten of De Leyens Fitness & Health bij je past? Claim dan NU je gratis dagpas!
LET OP: Beperkt beschikbaar!

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.