PILATES  IN ZOETERMEER, EEN ZEER POPULAIRE WORKOUT

Pilates in Zoetermeer is populairder dan ooit. De lessen pilates bij De Leyens Fitness & Health zijn in trek bij velen die hun  flexibiliteit en kracht willen verbeteren. Wil jij werken aan je stabiliteit, houding, ademhaling en focus? Met een gecontroleerd  trainingsprogramma van lichaam en geest leren wij jou bewust zo correct mogelijk bewegen.

WAT IS PILATES IN ZOETERMEER?

Pilates in Zoetermeer bij De Leyens Fitness & Health is een workout waarbij je jouw diepe spieren, flexibiliteit, evenwicht, coördinatie en houding traint en verbetert. Je kunt het beoefenen met of zonder apparaten en toestellen. Pilates is heel goed te combineren met diverse andere trainingen.

WAT DOET PILATES MET JE LIJF?

Pilates in Zoetermeer bij bij De Leyens Fitness & Health verbetert je evenwicht. En goed evenwicht zorgt ervoor dat je eleganter beweegt. Daarnaast is stabiliteit van je lichaam een goede manier om blessures te voorkomen. Je lijf leert gewichten en schokken beter over je spieren en gewrichten verdelen en flexibiliteit. Verder verbetert pilates de kracht van je diepe spieren, die je bijna onzichtbaar sterker maken. Je lijf wordt sterk, rekbaar en flexibel. Ook is pilates een uitstekende herstel- en revalidatietraining. En last but not lease: pilates geeft je silhouet fraai en sexy vorm.

PILATES IN ZOETERMEER, VOOR MANNEN EN VROUWEN

Pilates wordt door velen gezien als een echte vrouwentraining. Maar dat is volledig onterecht. Pilates is een fantastische workout voor iedereen, ongeacht leeftijd en geslacht. Pilates is bijvoorbeeld voor mannen een geweldige workout om hun prestaties in andere sporten te verbeteren. Door het versterken van de diepe spieren kunnen je meer oppervlakkige spiergroepen hardere klappen en intensievere belasting aan. Je zult merken: je prestaties verbeteren, terwijl je blessuregevoeligheid vermindert. Van voetbal tot wielrennen en van boksen tot hardlopen, iedereen heeft baat bij pilates in Zoetermeer.

Lesaanbod

Woensdag:
10:15 -
11:05
Groepsleszaal
Woensdag:
09:15 -
10:05
Groepsleszaal
Maandag:
09:15 -
10:05
Groepsleszaal
Sportschool Zoetermeer - Fitnesscentrum De Leyens Fitness & Health (80)