Fit in 35 minuten

Heb jij weinig tijd en/of moeite met de motivatie om meer te bewegen of nog nooit aan fitness gedaan? Wij dagen je uit om mee te doen aan onze 90 dagen challenge!

Met een effectieve work-out van 35 minuten per training gaan we samen aan de slag om aan jouw gezondheid te werken. Door deel te nemen aan onze unieke training op de Milon Cirkel ga je gegarandeerd resultaat halen en realiseren we samen de door jouw opgestelde doelen. 

Ja! Ik wil een vrijblijvende kennismaking!
 
Afvallen, meer energie krijgen en meer spiermassa opbouwen, maar tegelijkertijd vrije tijd behouden doe je bij De Leyens Fitness- & Racketclub in de regio Zoetermeer e.o.. Start nu: korter sporten op de Milon Cirkel met 30% meer resultaat en met een 100% resultaatgarantie. Niet goed? Geld terug!*
 
Wat maakt fitness op Milon Cirkel anders?
  • Korter sporten in 1 cirkel met meer resultaat
  • Slechts 35 minuten per training
  • 90 dagen programma
  • Niet goed, geld terug garantie
  • Persoonlijk begeleiding op maat
  • 8 verschillende toestellen voor alle spiergroepen
 

Nu blijf je echt gemotiveerd!
Door fitness op de Milon Cirkel boek je resultaten. En dat motiveert. Om jou extra te motiveren krijg je garantie van De Leyens: Niet Goed? Geld Terug! Enige voorwaarde: kom in de 90 dagen 20x 35 minuten sporten. Bevalt de Milon Cirkel niet, omdat je geen resultaat boekt? Dan krijg je jouw geld terug.
 
Let op: deze deal is tijdelijk en uitsluitend online te claimen door een beperkt aantal personen.

Aanvraag fit in 35 minuten op de Milon Cirkel