Fitness overzicht

De Leyens fitness- & squashclub Zoetermeer en omgeving helpt jou om je persoonlijke doelen te bereiken. Afvallen, afslanken, sterker of fitter worden? De Leyens biedt trainingsmogelijkheden aan voor de ervaren en de beginnende sporter, voor jong en oud en ook voor mensen met uiteenlopende medische aandoeningen. Wat jouw doel ook is, wij helpen je deze te bereiken! 

Faciliteiten
Om jou daarbij te helpen bieden wij een groot aanbod aan faciliteiten, iets waarmee De Leyens zich onderscheidt. Bij de Leyens train je in een fitnessruimte verdeeld over 7 ruimtes op A-merk kwaliteit apparatuur van LifeFitness en Milon. Naast de mogelijkheid te sporten op reguliere fitnesstoestellen en het geavanceerde Milon systeem, bieden wij ook een aparte functionele trainingsruimte met kooi, losse gewichten en meer. Waarom? Omdat wij niet voor minder gaan dan het beste, want jij bent dat waard!

Kracht & krachtuithoudingsvermogen
Je kunt bij ons al je spiergroepen trainen op de verschillende krachtapparaten én op onze geavanceerde Milon Cirkel. Zo hebben wij genoeg vaste machines, maar ook machines die werken met kabels om je lichaam extra uit te dagen en variatie te bieden. Hierbij beschikken wij ook over een circuitruimte waarbij je je volledige lichaam kan trainen door middel van ‘elastieke toestellen’. Daarnaast beschikken wij ook over een  aparte ruimte waar wij onze unieke BOX079 functionele trainingslessen geven.

Vrije gewichten
Naast de cardio en krachtapparatuur is het bij de Leyens ook mogelijk om te trainen met vrije gewichten. Deze manier van trainen zorgt er voor dat spieren meer uitgedaagd worden. Dit omdat de beweging beter moet worden gecoördineerd en jouw spieren hierdoor beter worden gestabiliseerd.

Begeleiding
Als lid is er een heel begeleidingstraject dat inclusief jouw lidmaatschap valt. Maak daar gebruik van! Wij zien in de praktijk dat leden die zich regelmatig laten begeleiden gemotiveerd blijven voor het sporten. Meer bewegen hebben we nodig voor een goede gezondheid. Bekijk ons begeleidingsmenu met alle mogelijke begeleidingsafspraken voor jou. Onze fitness professionals staan 7 dagen per week voor je klaar om jouw doelen te behalen!

Groepslessen
Om resultaat te halen, raden wij onze leden vaak aan hun fitnessprogramma af te wisselen met een groepsles, zodat het lichaam verrast wordt door de afwisseling en extra hard gaat werken. De Leyens biedt meer dan 60 groepslessen per week!
Al onze groepslessen worden gegeven door een instructeur. Dit zorgt voor een hoop gezelligheid, maar de instructeur zal er ook voor zorgen dat je elke les voldoende wordt uitgedaagd. Onze instructeurs houden altijd rekening met jouw eventuele beperkingen en kracht- en conditieniveau.
Klik hier om het lesrooster te bekijken.

Samen in een groep fitnessen?
BOX079 Functional Fitness: Cardio, coördinatie, balans, snelheid, kracht, power, flexibiliteit en nauwkeurigheid worden gecombineerd in een uitdagend Workout of the Day (WOD). Oefeningen zijn makkelijk aan te passen, zodat jong en oud, man en vrouw, gevorderde of beginnende sporter kunnen mee doen en voldoening halen uit deze groepstraining. Door de maximale grote van de groep, 8 personen is dit een ideale 'small group training'.

Daarnaast verzorgen wij iedere dinsdag en vrijdag van 10.45 tot 11.15 uur en circuittraining in de fitness. Gedurende deze training maken wij gebruik van speciale circuittoestellen die werken met elastieken weerstand. Alle spiergroepen komen aan bot en samen in groepsverband ga je heel het circuit rond. Deze les is voor iedereen ongeacht conditie, krachtniveau of leeftijd.

Kortom, dit is waarom jij komt fitnessen bij De Leyens:

  • Train zelfstandig of onder begeleiding van 1 van onze fitness professionals en doe mee met 1 van de vele groepsfitness lessen zoals de BOX079 functionele training. Kijk op het lesrooster voor tijden.
  • Wil je echt snel resultaat en ben jij gebaat bij intensieve begeleiding van jouw eigen persoonlijke coach? Dan zijn 1 van onze 8/12-weken programma's zeker iets voor jou! In 8-weken tijd voel jij je Sterk & FitFit & SlankStart jij met Bewegen, kom jij weer Back in Shape na de zwangerschap en ga jij de Fit Challenge aan!
  • Voor bedrijven bieden we vele mogelijkheden om op een verantwoorde wijze het ziekteverzuim terug te dringen, de teambuilding te versterken en de werkmoraal te vergroten. Dit bereik je d.m.v. bedrijfsfitness en sportarrangementen bij De Leyens.
  • Wij zorgen voor jouw kinderen terwijl jij onbezorgd tijd hebt voor jezelf, kunt sporten en ontspannen. Breng je kinderen naar 1 van de vele kids sport- en spelactiviteiten. Kijk op ons kidsrooster voor alle dagen en tijden. Zij zullen de tijd van hun leven hebben!
  • Brasserie met menukaart met lekkere sandwiches en meer
  • En voor het gemak: ruime gratis parkeergelegenheid voor de deur! Let op: Blauwe zone dus parkeerschijf niet vergeten
Logo met Man en Vrouw Sportschool De Leyens Fitness & Health Benthuizen Zoetermeer

Vraag hier je gratis dagpas aan.

Wil je weten of De Leyens Fitness & Health bij je past? Claim dan NU je gratis dagpas!
LET OP: Beperkt beschikbaar!

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.