Bedrijfsfitness

Voor gezond personeel en een laag ziekteverzuim is het slim om bedrijfsfitness af te sluiten bij De Leyens Fitness- & Racketclub voor alle bedrijven en woonachtige medewerkers in de omgeving van Zoetermeer.
 
Gezonde arbeidsvoorwaarde
Met Bedrijfsfitness als gezonde arbeidsvoorwaarde stimuleer jij jouw medewerkers om er een gezonde levensstijl op na te houden waar sport een belangrijk onderdeel van is. Door het aanbieden van bedrijfsfitness geef jij jouw medewerkers de mogelijkheid om met gemiddeld 40% belastingvoordeel te fitnessen bij De Leyens! Dit maakt fitness ineens een stuk voordeliger.
 
Waarom bedrijfsfitness?
Fitness is de meest beoefende sport in Nederland, is overal in het land te beoefenen, heeft slechts een zeer geringe kans op blessures en is zowel geschikt voor de beginnende als de ervaren sporter. Deze pluspunten in combinatie met de fiscale mogelijkheden vanuit de Belastingdienst, maken bedrijfsfitness een ideale arbeidsvoorwaarde. Het is bovendien niet alleen gezond en motiverend, maar levert ook een bijdrage aan het terugdringen van ziekteverzuim. 

Ja! Ik wil fit en gezonde medewerkers hebben!
 
Andere bedrijfsfitness mogelijkheden
Naast een bedrijfsfitness plan is het ook mogelijk een kortingsregeling af te spreken bij De Leyens voor jouw medewerkers. In dat geval gaan wij uit van minimaal 10 medewerkers die lid zullen worden bij De Leyens. De medewerkers dragen zelf de kosten voor het lidmaatschap, maar genieten maandelijks wel van een procentuele korting. 
 
Kortingsstaffels naar aantal personeelsleden lid
  • 10-19: 50% korting op entreekosten en 10% korting op de maandcontributie
  • 20>: 50% korting op entreekosten en 19% korting op de maandcontributie

 

Faciliteiten
Werknemers mogen gebruikmaken van alle faciliteiten van De Leyens. Kijk op ons overzicht wat daar allemaal bij hoort.
 
Bedrijfsarrangementen
Teambuilding, dat doe je bij De Leyens. Overleg wat uw wensen zijn. Denk bijvoorbeeld aan een team work out BOX079 functionele training of een swingende Zumba les gecombineerd met een gezellige borrel in onze brasserie. De Leyens Fitness- & Racketclub beschikt over een sfeervolle brasserie om uw sportieve teambuildingsevent te combineren met een lekker hapje en drankje. Het is tevens mogelijk uw activiteit te combineren met een smakelijke lunch of diner.

Meer informatie over bedrijfsfitness en arrangementen
Heb je interesse in wat De Leyens Fitness- & Racketclub voor jouw bedrijf kan betekenen? Meld je dan aan middels onderstaand formulier.

Neem contact op