Squash in Zoetermeer, gezond, intensief en ontzettend leuk!

Zoek je een intensieve sport? Kom squashen in Zoetermeer. Want squash is een fantastische sport voor jong en oud. De Leyens Fitness & Health heeft een prachtige squashbaan. Deze is gratis te gebruiken en vrij te reserveren voor alle leden met een Fitness Extra en Fitness Premium abonnement. Heb je zelf geen racket en ballen maar wil je toch graag squashen? Geen probleem, wij verhuren de benodigde materialen.

Waarom is het zo goed om te gaan squashen?

Squash is ontzettend goed voor lichaam en geest. Want er is geen sport waarmee je zo veel calorieën verbrandt als met squashen. Je kracht en conditie verbeteren, evenals je oog-handcoördinatie. Ook vermindert squash de stress in je lichaam en vergroot het je concentratievermogen. Bovendien, misschien wel het allerbelangrijkst: squash is gewoon een ontzettend leuke sport!

Zoek je een aanbieder van squash in Zoetermeer? Kom naar De Leyens Fitness & Health

Leren squashen of je techniek verbeteren? Neem lessen squash in Zoetermeer

Wil je graag leren squashen? Of kun je squashen, maar wil je graag je techniek verbeteren? Neem lessen squash in Zoetermeer bij De Leyens Fitness & Health. Onze enthousiaste en kundige squashtrainer helpt jou graag verder om beter te worden in deze prachtige sport. Je kunt kiezen uit privélessen en groepslessen squash in Zoetermeer. Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden.

Squash Sportschool De Leyens Fitness & Health Zoetermeer

Jeugdlessen squash in Zoetermeer

Speciaal voor kinderen en jongeren zijn er squashlessen jeugd bij De Leyens Fitness & Health. De jonge squashers krijgen er training in alle squashtechnieken en spelregels. Ook is er aandacht voor conditietraining.

Competitie squash in Zoetermeer

Binnen De Leyens Fitness & Health kun je gratis meedoen aan een interne laddercompetitie. Dit is een mooie manier om tegen veel verschillende tegenstanders te spelen. Win je, dan stijg je op de ladder. Je kunt zelf tegenstanders uitdagen via onze handige app.

 

Ja, ik wil meer weten over squash lessen

Vul je gegevens in en klik op 'Verzenden'

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.