Power Yoga

Volg een les Power Yoga bij De Leyens fitness- & racketclub Zoetermeer ook voor Stompwijk, Gelderswoude, Benthuizen, Moerkapelle, Bleijswijk en omgeving. Jij bent in goede handen bij ons! 
  
Wat is Power Yoga
Power Yoga maakt je sterker, soepeler én meer ontspannen. Power Yoga is een krachtige vorm van Yoga die is afgeleid van de Ashtanga yoga discipline. Hierbij wordt meer gericht op echt krachtige houdingen. De verschillende houdingen worden uitgevoerd in een aaneengeschakelde serie, de flow. Deze flow geeft de les het dynamische karakter. Power Yoga verwezenlijkt een ultieme harmonie tussen fysieke kracht, geesteskracht, souplesse, conditie en evenwicht . Alle systemen in het lichaam worden geactiveerd en verbeterd. Belangrijk aspect is de ademhaling, deze geeft het ritme van de oefeningen aan. Het doel van Power Yoga is om kracht, uithoudingsvermogen, flexibiliteit en interne warmte te creëren.

Waar
Groepsleszaal

Wanneer
  • Zondagochtend 11.30u gegeven door Isabelle

 

Kijk op het lesrooster voor de tijden. Alle groepslessen duren 50 minuten. 
 
Proefles
Ben je nieuwsgierig en wil je deze les wel een keertje uitproberen?
Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen snel contact met je op om je verder te informeren en eventueel een proefles met je af te spreken.

Yoga test