Bootcamp

Heb jij altijd al buiten willen sporten, maar heb jij de stimulans nodig van een coach en een groep mede-sporters? Doe dan mee met Bootcamp bij De Leyens fitness- & racketclub voor regio Zoetermeer. Stompwijk, Gelderswoude, Benthuizen, Moerkapelle, Bleijswijk en omgeving.
 
Wat is Bootcamp
Bootcamp is een cardio en spierversterkende workout. De groepstraining wordt niet binnen in de sportschool gegeven, maar buiten. Naast hardgelopen komen er intervaltraining en fitnessoefeningen aan bod en dat allemaal in de buitenlucht.
 
Ben ik fit genoeg om mee te doen aan Bootcamp?
Onze instructeurs zijn er altijd alert op dat iedereen op zijn eigen niveau wordt uitgedaagd.
Ben je al lekker fit? Dan krijg je misschien wel een extra opdracht om je uit te dagen, of sporen we je aan net wat dieper te zakken in die squat of push up. Ben je nog wat minder fit, geen probleem! Dan bedenken we opties die goed bij jou passen.
 
Wanneer is Bootcamp niet geschikt om aan deel te nemen?
Heb je een (zware) blessure of een andere medische aandoening waardoor je moeite hebt met hardlopen? Dan raden we Bootcamp af. We verplaatsen ons namelijk door middel van hardlopen. Twijfel je of Bootcamp wel of niet iets voor je is? Vul dan onderstaand formulier in en wij zullen jouw deelname met je bespreken.
 
Waar
Buiten (verzamelen binnen bij onze horeca)

Wanneer
  • Dinsdagavond 19.15u gegeven door Winda

 

Kijk op het lesrooster voor de tijden. Alle groepslessen duren 50 minuten.
 
Proefles
Ben je nieuwsgierig en denk jij dat dít echt iets is voor jou?
Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen snel contact met je op voor het maken van een afspraak voor het volgen van een proefles.

Proefles