Sportschool Benthuizen

Sportschool nabij Benthuizen waar iedereen zich lekker voelt

Zoek je een gezellige sportschool nabij Benthuizen waar het niet uitmaakt hoe goed je kunt sporten? Bij De Leyens Fitness & Racketclub in Zoetermeer voelt iedereen zich lekker. In onze sfeervolle fitnessclub kun je helemaal jezelf zijn, sporten op je eigen niveau en werken aan je eigen doelen. Heb je daarbij een beetje hulp of ondersteuning nodig? Dan staan onze betrokken trainers en coaches voor je klaar.

De Leyens Fitness & Racketclub is sfeervolle fitnessclub voor iedereen

Bewegen is goed voor je lijf en geest. Lekker sporten houdt je fit, sterk, gezond en in conditie. Daarbij maakt het niet uit wat je leeftijd is en wat je wilt bereiken. Je kunt bij ons lekker vrij fitnessen, kort maar intensief trainen op de Milon Cirkel of meedoen aan één van onze ruim zeventig wekelijkse groepslessen.

Wat je ook gaat doen, er is altijd ruimte voor gezelligheid in onze sfeervolle koffie- en theecorner. En wil je na het sporten even lekker ontspannen? Loop dan eens de sauna in. Dat kost niks extra’s voor onze leden en is ontzettend goed en aangenaam voor lichaam en geest.

Logo met Man en Vrouw Sportschool De Leyens Fitness & Health Benthuizen Zoetermeer

Waarvoor kun je terecht in onze sportschool nabij Benthuizen?

Milon cirkel Benthuizen

Met de Milon Cirkel van De Leyens sportschool nabij Benthuizen ben je fit in slechts twee keer 35 minuten per week.

Fitness Benthuizen

​​Iedereen kan fitnessen bij De Leyens sportschool regio Benthuizen. Er zijn apparaten en trainingen voor elk niveau en elke leeftijd. Met altijd volop persoonlijke aandacht.

Afslanken Benthuizen

Afslanken met gezond verstand doe je in onze sportschool nabij Benthuizen. Geen crashdiëten, poeders en pillen, maar op een leuke manier die bij jou past toewerken naar een nieuwe lifestyle.

Bootcamp Benthuizen

Ben je graag lekker buiten bezig en wil je graag sterkere spieren en een betere conditie? Denk dan eens aan bootcamp bij De Leyens Fitness & Racketclub.

Personal training Benthuizen

Voordelige personal training bij De Leyens, dé sportschool voor Benthuizen. Betaalbaar, dus voor iedereen bereikbaar. Je personal trainer is jouw stok achter de deur.

Pilates Benthuizen

Werken aan je stabiliteit, flexibiliteit, kracht, houding, ademhaling & focus doe je met Pilates bij De Leyens sportschool regio Benthuizen: dé workout voor vrouwen én mannen.

Yoga Benthuizen

Yoga bij De Leyens Fitness & Racketclub is een mix van inspanning en ontspanning. Yoga, tai ji, qi gong en pilates zijn een weldaad voor lichaam en geest.

Squash Benthuizen

Zoek je een intensieve sport? Kom squashen bij onze sportschool nabij Benthuizen. Want squash is een fantastische sport voor jong en oud, goed voor lichaam en geest.

Zumba Benthuizen

Hou je van dansen wil je fit worden? Dan is de groepsles zumba van De Leyens Fitness & Racketclub de perfecte workout voor jou. Zumba is er voor iedereen, zowel vrouwen als mannen.

Vraag hier je gratis dagpas aan.

Wil je weten of De Leyens Fitness & Health bij je past? Claim dan NU je gratis dagpas!
LET OP: Beperkt beschikbaar!

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.